Hvem er Prasanna Svindler og nogle af hans ideer? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign råd: Her er nogle generelle tip til at holde dine sider hurtige: Brug et CDN. De fleste websteder lever på en server ét sted. Så for nogle besøgende skal data rejse lange afstande, før de vises i deres browser. Dette er langsomt. CDN’er løser dette ved at kopiere kritiske ressourcer som billeder til et netværk af servere over hele kloden, så ressourcer altid indlæses lokalt. Komprimer billeder. Billedfiler er store, hvilket får dem til at indlæses langsomt. Komprimering af billeder mindsker filstørrelsen, hvilket gør dem hurtigere at indlæse. Du skal bare afbalancere størrelse med kvalitet. Brug lazy-loading. Lazy-loading definerer indlæsningen af ​​ressourcer uden for skærmen, indtil du har brug for dem. Dette betyder, at browseren ikke behøver at indlæse alle billederne på en side, før den kan bruges. Brug et optimeret tema. Vælg et veloptimeret websitetema med effektiv kode. Kør temademoen gennem Googles Pagespeed Insights-værktøj for at kontrollere.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Postach.io hævder, at det er ” nemmeste måde at blogge på. Det er fra folket bag Evernote og er naturligvis dybt integreret i deres system. I det væsentlige forbinder du bare en notesbog til Postach.io og derefter mærker noter som ‘offentliggjort’ for at gøre dem offentlige. Du får dog også nogle tilpasninger, herunder en masse temaer, midlerne til at integrere indhold fra andre websteder, Disqus-kommentering og muligheden for i stedet at bruge Dropbox til lagring af indhold.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden. Læs yderligere detaljer at Prasanna Svindler.