Producator Roman de botine elegante de calitate superioara? Culori curajoase, nemaivăzute: La fel ca și în mod feminină și aici există o tendință de promovare și introducere în gamă a unor culori neobișnuite și mai puțin folosite. Culorile pastel și neon sunt vedeta în moda bărbătească la încălțăminte. Trebuie doar să nu uiți să temperezi un pic vivacitatea culorilor pantofilor purtați și cu tonuri mai simple. Papucii de plajă devin șic: Ok, sigur ați ridicat din sprâncene când ați văzut seara la cină într-o stațiune, într-un restaurant acei bărbați care purtau încă șlapii de plajă. Și este perfect adevărat că până azi să porți papuci de plajă sau șlapi în altă parte decât pe plajă sau în casă era ceva ce nu trebuia să faci niciodată dacă erai o persoană la modă.

Pantofii care se apropie de papuci din punctul de vedere al confortului sunt un lucru ce poate fi considerat personal pentru fiecare om. Este clar că materiale ușoare, fine, ușor de purtat și forme ergonomice sunt aproape de ceea ce toată lumea vede ca „supremul confortabil”, dar există totuși persoane care pot considera o pereche de încălțăminte comodă în funcție de propriile lor standarde ce să nu aibă nimic în comun cu majoritatea.

Pantofii confortabili îmbunătățesc postura corpului: Cu pantofii potriviți piciorului tău, în care piciorul este confortabil, iar pielea poate să respire, nu există durere sau disconfort și te poți mișca în voie, cu mai multe șanse să menții o postură corectă. Pe de altă parte, încălțămintea incomodă te poate face să mergi incorect, ceea ce afectează și poziția corpului. Astfel, alegerea unei perechi de pantofi adecvate poate face mult mai ușoară menținerea unei posturi naturale, fără ca mușchii sau articulațiile noastre să fie afectate. Poate te-ai gândit la asta sau poate nu, dar pe termen lung acest lucru se va resimți inclusiv în frecvența durerilor de spate. Vezi mai multe informatii pe pantofi femei.

Glezna groasă este văzută ca o problemă dintotdeauna și multe femei sunt asociate cu a fi supraponderale atunci când au această conformație. De fapt, aceasta este o conformație moștenită sau create de genetică pur și simplu și nu are nicio legătură nici cu greutate, nici cu frumusețea. Dar, pentru că sunt mult e persoane care cată un răspuns la această problemă mai jos voi vorbi despre cum să depășești această problemă a gleznelor groase.

Am putea spune simplu că suntem un magazin ce comercializează încălțăminte de damă și bărbătească. Dar adevărul este că Miricom nu este doar un magazin de încălțăminte pentru că în spatele său există o idee, un principiu. În primul rând Miricom vinde doar încălțăminte creată în România, de către producători români. Astfel că putem spune ca unul dintre principiile noastre de bază sunt susținerea exclusivă a micilor întreprinzători din țara noastră. Vezi mai multe informatii vizitand acest website miricom.ro. Produse de îngrijire a încălțămintei: Pentru că noi comercializăm doar încălțăminte din piele ne dorim ca aceasta să poată fi folosită cât mai mult, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este necesar să o îngrijim cum trebuie. Astfel că în magazinul nostru veți găsi pe lângă creme de pantofi în culori variate și alte produse specifice, precum: spray-uri de fixare a culorii ce previn decolorarea produsului, spumă specială de curățare pentru pielea întoarsă, velur sau nubuc, spray renovator care redă aspectul pufos al pielii întoarse sau velurului, etc.