Professionel hjemmerengøringsfirma Jylland? Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores personale eller procedurer. Vi polerer vinduer i København og på det øvrige Sjælland Der er mange vinduer at pudse i København. Men, vi vil også gerne gøre det muligt for dig, der ikke bor eller holder til i København at få rene og pæne vinduer. Derfor tilbyder vi vores service over hele Sjælland til både private, virksomheder og institutioner. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har et stort og dygtigt team af vinduespudsere bag os, som både er effektive til vinduespolering, men som også er villige til at køre langt. Opdag mere information på Vinduespudser.

Kom godt fra start i din nye bolig med flytterengøring: Skal du overtage en bolig? Men vil du gerne føle, den er din fra starten? En god rengøring i ens nye bolig er vigtigt for at føle sig hjemme. Føler du derfor ikke, at der er gjort nok ud af rengøringen, eller har du det bare bedst med at vide, at nogle professionelle har taget hånd om det, hjælper vi gerne. For vi tilbyder ikke kun flytterengøring i forbindelse med fraflytning. Vi gør det også gerne i forbindelse med indflytning, hvis du har det bedst med, at der ikke er noget at komme efter på den front, når du flytter ind. Der er mange, der har det på denne måde. Derfor kan du være ganske tryg ved at hyre os til det. Så sørger vi for, at alt lige fra ovnen og køleskabet til bruseren og soveværelset er gået fuldstændigt efter for nullermænd, fedtede fingre og skidt.

Vi ved godt, at mange sommerhusudlejningsselskaber har deres eget rengøringsteam ansat primært med ungarbejdere. Men det vil vi gerne være en pendant til, da vi har et meget dygtigt, hurtigt og erfarent team, der meget gerne vil komme og gøre rent i dit eller jeres sommerhuse. Vi garanterer, at det bliver en god oplevelse at komme ind i sommerhuset – og at det står klar til tiden til de næste, der skal have en god ferie.

Vi har nemlig en hel afdeling i Jacobsens Rengøring, som tager sig af professionel håndværkerrengøring i både mindre og større skala. Dette kan være alt lige fra rengøring for murere og byggefirmaer til rengøring for private, der har fået renoveret hele boligen. Uanset hvor stor en skala der er tale om, er rengøringen altid professionel og helt i top. For intet mindre kan gøre det, hvis selv det fine støv skal fjernes. Hvordan vi udfører håndværkerrengøring, er afhængig af typen af opgaven og på sin vis typen af kunde. For er du privat kunde, sørger vi for at gøre rent i alle hjørner og på alle flader på én gang.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få rene vinduer hurtigst muligt. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af vinduespudsere, som alle står klar til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Skal vinduerne pudses akut? Så kommer vi gerne: Venter du særligt besøgende? Eller har du besluttet dig for at holde en impulsiv fest? Så kan vi godt forstå, at du godt kunne tænke dig nogle rene vinduer. Dem kommer vi gerne og giver dig, så du kan byde gæsterne indenfor i haven og huset, uden at skulle undskylde for dine beskidte vinduer. Læs ekstra information på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.