Top vinduespudserfirma Sjælland? Få skinnende vinduer med professionel vinduespolering: Det er rart at kunne se ud ad vinduerne, når solen skinner og himlen er blå. Men det er et stort arbejde og kræver en del af din tid. Hvis ikke du synes, at vinduespolering er den sjoveste opgave i verden, og du hellere vil give dig til nogle andre ting, kan vores professionelle vinduespudsere hjælpe dig. Vi tilbyder således vinduespolering for private ude og inde, for virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan ikke garantere det gode vejr – til gengæld kan vi garantere, at du med vores ekspertise i vinduespolering får skinnende rene vinduer. Se mere info at Vinduespudser.

Aflever boligen rengjort med flytterengøring: Vil du gerne aflevere din lejebolig så ren som overhovedet muligt? Eller vil du bare gerne selv slippe for bøvlet? Med professionel flytterengøring kan du med et snuptag blive fri for at tænke på rengøringen i forbindelse med din flytning. For vi sørger nemlig for, at din lejlighed eller anden bolig står klar i rengjort stand, når du er klar til at aflevere den til en ejer, lejer eller udlejer. Når du får os til at udføre flytterengøring i din bolig, kan du være helt tryg ved, at der er gjort godt nok rent. Vi kommer omkring alle hjørner og overflader – både de synlige og lidt skjulte, så du roligt kan aflevere nøglerne og gøre det med god samvittighed.

Vi gør rent for både private og udlejningsfirmaer Du behøver ikke stå i spidsen for udlejningen af flere hundrede sommerhuse, før du er interessant som kunde for os. Vi tager os nemlig gerne af både private sommerhuse såvel som udlejningssommerhuse, hvor der kommer mange gæster igennem på en sommer. Udlejer du dit sommerhus ud privat, men har du ikke lyst til selv at skulle tage turen derud for at være sikker på, at der er rent, gør vi det meget gerne for dig. Det koster ikke meget at få os til at gøre hele dit sommerhus rent. Fordelen er også, at du bare kan læne dig tilbage og hygge dig derhjemme helt uden at skulle tænke på, hvordan sommerhuset mon ser ud.

Vi er et meget fleksibelt rengøringsfirma, der rykker ud på stort set alle tider af døgnet uanset omfang. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en fast aftale eller faste tidspunkter på døgnet, da vi blot justerer det efter, hvad der er brug for. Det vigtigste er, at du og vores øvrige kunder er glade. Vi sigter derfor altid efter resultater, der gør vores kunder tilfredse. Det sker gennem rengøring af høj kvalitet, til en god pris udført med troværdighed og høj kompetence. Det er derfor også vigtigt for os at lære din virksomhed at kende, så vi lige nøjagtigt ved, hvor vi skal sætte ind henne. Ja og allervigtigst: Du bliver altid mødt med et smil på læben.

Vi kører gerne langt for at pudse dine vinduer: Vinduespudsning er en af vores helt store passioner. Vi elsker at levere et rigtig godt resultat til vores kunder og se, hvor glade de bliver, når vinduerne på ny er rene og fine. Det er noget, vi meget gerne kører langt for at give og opleve. Så selvom vi holder til i København, kører vi gerne til Roskilde, Køge, Næstved eller Kalundborg for den sags skyld for at udføre vinduespudsning for dig. Det er ikke noget, du betaler ekstra for, da vi har gratis udkørsel som en fast del af vores service. Find ekstra detaljer at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.