Professionel tømrerservice i København? Tømrerfirma i København med et stort og fagligt netværk Skal du i gang med et større byggeri eller projekt? Og kunne du godt tænke dig kun at have ét firma på opgaven? Har du en opgave, som kræver en totalentreprise, kan vi bistå dig med hjælp. For selvom vi måske ikke kan tage os af alle opgaver relateret til totalentreprisen, har vi så mange år i branchen, at vi har samlet os et stærkt og fagligt kompetent netværk af andre faggrupper. Find ekstra detaljer at https://jacobsen-byg.dk/tomrerfirma/.

Når vi har snakket med dig og eventuelt været på en gratis besigtigelse, udarbejder vi en kontrakt, hvori projektet beskrives. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, ligesom der heller ikke dukker uventede omkostninger op. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan. Hvor lang tid det tager, kommer an på omstændighederne, og hvor meget vi skal tage os af – eller hvor mange faggrupper, der skal involveres.

Forskellen på skillevægge i gips og gasbeton? Gips og gasbeton er to vidt forskellige materialer med hver deres fordele og egenskaber. Gasbeton har følgende fordele: Det har god isoleringsevne Det kan modstå fugt og skimmelsvamp Det er let at arbejde med. Gips har følgende fordele: Det er lydisolerende; Det er et let og billigt materiale; Det er nemt at sætte op. Hvis fokus skal være på at sætte en væg op hurtigst muligt med den mest lydisolerende effekt (som f.eks. ved at dele et værelse op i to) er en skillevæg i gips det bedste valg. Ønsker du i stedet at sætte en skillevæg op i et rum, hvor der er tendens til fugt, vil en skillevæg i gasbeton i stedet være at foretrække.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

Skal du have nyt køkken? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering. Hvad tilbyder vi? Teamet bag Jacobsen-byg har mange års erfaring i montering og køkkenrenovering og køkkenmoduler samt ombygning og nybygning af køkkener. Det gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver, der er ved opsætning af et køkken.

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til: Reparation eller montering af døre og vinduer Gulvlægning Renovering eller montering af køkken Opsætning af skillevægge Reparation eller opsætning af loft Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig. Opdag ekstra info på https://jacobsen-byg.dk/.