Fremragende tømrerservice i København i dag? Skal vi hjælpe dig med at finde materialer? Om du skal i gang med at have lavet en terrasse, skiftet gulvet eller noget helt tredje, hjælper vi dig gerne med at finde materialer til det. Vi rådgiver dig også gerne ud fra de detaljer, du har oplyst os, sådan så du kan få det bedste mulige udgangspunkt. Vi går selv højt op i kvalitet og hjælper dig derfor gerne med at finde de rette materialer. Vi gør naturligvis også vores bedste for at gøre det til den skarpeste pris. Se ekstra info på Tømrer.

Skal du derfor i gang med en renovering eller totalentreprise i forbindelse med en tilbygning, kan vi sørge for at finde de rette håndværkere til opgaven. Du behøver samtidig kun have kontakt med os, da vi tager os af koordineringen med de andre faggrupper. Du kan trygt vælge os som tømrerfirma til sådan en type af opgave, da vi lægger meget stor vægt på at have en god dialog. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg gennem hele processen. Kontakt os meget gerne, hvis du har et større byggeprojekt, som du ønsker vores hjælp til.

Har du derfor brug for hjælp til at tilslutte ovnen, hænge nye lamper op eller måske have opført en ny væg i køkkenet, er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med at få lavet. Det er meget praktisk, da du dermed kan nøjes med at indgå én aftale med et enkelt firma omkring renoveringen eller monteringen af dit køkken. Det er trygt og bekymringsfrit at få monteret eller renoveret et køkken med hjælp fra os. Det er det, da vi på forhånd aftaler, hvornår og hvordan monteringen eller renoveringen af køkkenet skal ske. Det betyder, at du får mulighed for at koordinere projektet og undgå forsinkelser, så du får det køkken, du gerne vil have til tiden.

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med af løsninger til skillevægge i dit hjem? Så vil vi meget gerne have lov til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af skillevægge. Vi er professionelle, uddannede, erfarne og vigtigst af alt: smilende. Vi elsker nye opgaver og glæder os allerede til at hjælpe dig med din. Hvor lang tid tager det at sætte en gipsvæg op? Når først vi har dækket af og gjort klar til at gå i gang med at lave skillevæggen, tager det ikke meget mere end en dags tid. Hvor lang tid det tager for den enkelte skillevæg hjemme hos dig, er naturligvis afhængig af, om væggen skal være gennemgående, eller om du blot ønsker, at den skal dele rummet delvist op.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

Hos Jacobsen Byg udfører vi mange former for tømrer- og snedkerarbejde for både private og erhverv. Vi har mange kompetencer og kan blandt andet træde til, hvis du har brug for hjælp til: Reparation eller montering af døre og vinduer Gulvlægning Renovering eller montering af køkken Opsætning af skillevægge Reparation eller opsætning af loft Uanset hvad du har brug for hjælp til af tømrer- eller snedkeropgaver, står vi derfor klar til at hjælpe dig. Vi har udført mange forskelligartede opgaver og kan derfor hjælpe dig. Find ekstra info at jacobsen-byg.dk.