professioneel online radiowebsites? Let er bij het kiezen en installeren van een app om radio te luisteren op dat je een bewuste keuze maakt. Wil je de mogelijkheid hebben om verschillende zenders via een app te bereiken, dan is het niet handig om voor elk radio station een aparte app te installeren. Je kunt dan beter een app kiezen waar de hoofd programmering van verschillende zenders mee te beluisteren is. Heb je echter een favoriet radiostation waar je gewoon graag naar luistert en wellicht ook bij betrokken wilt blijven, kies er dan voor om de app van je favoriete radio zender te installeren. Lezen meer details op de website radio.

Praktisch en altijd bereikbaar: Door naar jouw online radio te luisteren, ben je niet meer afhankelijk van de klassieke radiozenders. Je kunt zelfs bijna de helft van het jaar naar kerstmuziek luisteren. Een aantal zenders – zoals Sky Radio en QMusic – hebben een apart radiokanaal voor alleen maar sfeervolle kerstmuziek. Alle typische klassieke kerstnummers, alle nieuwe kerstmuziek, internationale artiesten, maar ook Nick en Simon, komen uren achter elkaar uit jouw telefoon, tablet of PC. Dat is niet alleen heerlijk als je van de kerstperiode houdt en je nooit genoeg krijgt van kerstmuziek, het is ook fijn om tijdens het kerstdiner op de achtergrond te laten draaien of op te zetten als de kinderen ’s ochtends hun kerstcadeaus uitpakken.

Onze missie is ervoor te zorgen dat elke muziekliefhebber altijd en overal kan luisteren naar de beste radiostations die de wereld te bieden heeft. Als uw station nog niet in de directory staat, registreer u dan nu! Bereik een wereldwijd publiek We hebben apps en websites met meer dan 40 miljoen downloads op meer dan 50 verschillende platforms: mobiel, web, desktop, verbonden auto’s, tv, homepods en draadloze luidsprekers, wearables en meer.

Soorten radiozenders die je via internet radio kunt selecteren: Heb je een radio-DJ die je graag in de ochtend hoort, zoals Gerard Ekdom? Dan klik je tijdens het online radio luisteren op Radio 10. Hier is hij elke ochtend tussen zes en tien uur te horen met zijn ochtendprogramma. Onderweg naar je werk hoef je dan geen moment met hem te missen en de rit naar je werk verloopt dan veel vlotter, of dat nu met de auto of op de fiets is. Op de weg terug naar huis vind je het leuker om wat muziek van dit moment te horen. Dan schakel je 3FM in. En je hoeft niet onderweg te zijn voor je favoriete muziekkanalen. Ook als je lekker thuis bent of in het weekend, zet je jouw radiozender op.

In het jaar 2020 zijn wij live gegaan met de Nederlandse internet radio portal Radiostations.nl. Als eerste Nederlandse online radio luisteren platform is naast alle landelijke, regionale en lokale radiozenders, ook alle podcasts aangeboden aan (radio) luisteraars van het platform. Hiermee hebben wij niet alleen een overzicht van landelijke radiostations maar ook de kleine lokale radiozenders komen aan bod. Voor een ieder is er een geschikte radio zender te vinden. Zo is er altijd een geschikte zender te vinden om jouw favoriete radio online te beluisteren. Als radio platform staan wij ook opa voor suggesties van onze luisteraars op Radiostations.nl. Lezen meer informatie op deze website radiostations.nl.