Dating sajtovi u hrvatskoj? Zatražite pojašnjenje: Ako vaš partner komentira komentar koji ne razumijete, nasmiješite se i ljubazno ga zamolite za objašnjenje. Ponekad koristim humor za ovo: “Obrazujte me, možete li objasniti, ja stvarno ne razumijem?” To daje vašem spoju priliku da razradi tu temu, dok vi imate priliku bolje razumjeti njihove vrijednosti, perspektive na život, interese i čitav niz drugih važnih čimbenika dok upoznajete nekoga u divljini za spojeve. vidjeti više detaljima na ovoj web stranici aplikacije za dating.

Nemojte… otpustiti nekoga nakon samo jednog spoja! Umjesto prebrzog zaključka, uzmite u obzir da je druga osoba možda bila izrazito nervozna ili je jednostavno imala loš dan. Osim ako je očito da stvari neće uspjeti, izađite na drugi spoj kako biste stvarno osjetili tu drugu osobu. Mnogi uspješni brakovi svi su započeli na lošem prvom spoju! Tko zna, i ti bi mogao biti jedan od njih, jednog dana. Budite pustolovni! Kada je u pitanju planiranje spoja, razmišljajte izvan okvira i rezervirajte aktivnost koju do sada niste radili. Trebate inspiraciju? Pretplatite se na mailing listu @made_my_date i neka vaša pristigla pošta bude ispunjena zabavnim idejama za spojeve.

Čim je nastupila naredba o ostanku kod kuće, igra za spojeve se promijenila. Možda ste umorni od Zoom-date ili možda sada odlučujete s kim ćete izlaziti na temelju statusa cijepljenja. Međutim, ono što se događa u svijetu ne mora štetiti vašem ljubavnom životu. Zapravo, moglo bi čak biti i korisno. Na primjer, spoj tijekom pandemije značio je da se prvo usredotočite na emocionalnu vezu, budući da fizička povezanost i uzbuđenje u vezi s novom vezom nisu mogući. Morate znati tko je netko bez trošenja vremena i energije na stvarne spojeve. Naučili ste graditi sporije veze (plus, to je više predigre, znate?) i ostanak kod kuće postao je prilika da upoznate druge ljude s manje ometanja. Protekle dvije godine promijenile su nas na mnogo načina, a način na koji izlazite (i dajete prednost onome što želite) može biti jedan od njih. Ponovno procijenite što tražite i kako želite izlaziti na spoj na temelju lekcija koje ste naučili.

FYI: Biti sam je dobra stvar. Jedan status u vezi ili čak samo vrijeme koje provodimo sami omogućuje nam da se okrenemo unutra, istražimo svoje najistinitije želje i bolje upoznamo sebe. Kada znamo sebe i što želimo, naši životi u vezi postaju ispunjeniji, uspješniji i zabavniji. Može se uložiti bilo koju količinu vremena da bismo razumjeli što želimo od partnera, ali što je još važnije, to nas može učiniti tako cjelovitima da ne trebamo partnera. Dopustite mi da na brzinu prijeđem na nekoliko zastarjelih pravila za izlaske od kojih bismo stvarno trebali odbaciti, kao, jučer. Za početak, moja najmanje omiljena pravila za spojeve su “Ne ljubite se na prvom spoju” i “Pravilo za tri spoja”. Odbacimo sva pravila koja impliciraju da ono što želite raditi sa svojim tijelom i kada to želite učiniti nije na vama. Napravite vlastita pravila na temelju udobnosti i onoga što osjećate.

Budući da može biti vrlo izazovno ispitati se na ovaj način, toplo preporučam suradnju s trenerom za izlaske. Nepristrana treća strana ne samo da vam može pomoći da identificirate koja je vaša trenutna prtljaga i zašto se još uvijek borite s njom, već vam može ponuditi i jasan savjet o tome što trebate učiniti da biste je prešli. Kada mi dođu novi klijenti nesigurni zašto slučajno sabotiraju svoje šanse za spojeve, često mogu odmah reći koja im se prtljaga nalazi na putu. Nakon što ste spremni stvarno dobro pogledati svoja destruktivna uvjerenja i misaone obrasce, možete ih početi zamjenjivati ​​zdravijim i pozitivnijim alternativama koje će vas učiniti privlačnijim, emocionalno snažnijim i poželjnijim partnerom.

Jedan od razloga zašto se mnogi samci bore da pronađu trajnu ljubav je taj što imaju ono što se zove “loš birač”. Nastavljaju juriti za istom vrstom osobe – recimo, lošim dečkom sa strahom od obveze, lijepom, ali plitkom ženom koja traži samo njihov novac, ili kontrolirajućim muškarcem kojeg smatraju brižnim i zaštitničkim. Onda se pitaju zašto se čini da sve njihove veze završavaju na isti način. Ako ste imali deja vu u spojevima – i to ne na dobar način – vjerojatno je dobra ideja protresti stvari i izaći iz svoje zone udobnosti. Točnije, dopuštanje da vam netko drugi pronađe spoj može vas spriječiti da postanete plijen istim starim otrovnim navikama.