Bästa vuxen dating guider? Jag vet att det inte är lätt att vända sig inåt. Det känns sårbart. Det kräver att man känner igen sina svagheter. Men genom att göra det förbereder du dig för dejtingframgång. För i slutet av dagen kan du inte kontrollera vad andra människor gör – allt du kan kontrollera är dina egna handlingar och beteende. Och jag ska berätta för dig om en liten hemlighet: du attraherar det du ger ifrån dig. Med andra ord, bara när du är mentalt och känslomässigt frisk kommer du att kunna landa en partner som också är det. Så redo att göra några positiva förändringar? Skål för ett nytt år, en ny syn och ett nytt och spännande kapitel för kärlek. Följ dessa idiotsäkra dejtingtips och oddsen är att du inte kommer att vara singel särskilt länge. Hitta ytterligare information at https://www.escort-malmo.com/.

Nästa steg: Att spela hårt att få eller vänta på att den andra personen ska göra det första draget. Förutom föråldrade könsroller kommer dessa “regler” från idén att den som bryr sig mindre i förhållandet är den som har mest makt. Men ska kärlek handla om makt? Det är OK att bry sig; vi ska bry oss om varandra. Så vad spelar det för roll om du “kommer för stark” eller “bryr dig mer?” Var sann mot dina känslor och vad du vill. Åh, och att göra det första steget kan spara oss mycket tid på att undra om de gillar oss tillbaka.

Så, vad är ditt mönster? Dröjer du med att binda dig tills den andra personen blir trött och går? Blir du vän-zonad med varje kvinna du gillar? Slutar du hela tiden med narcissister, fuskare eller flingor? Det är dags att ta reda på varför du fattar dessa beslut. När du väl förstår grundorsaken till dina tendenser kan du börja göra ändringar som främjar hälsosammare relationer. Till exempel, om du alltid hamnar i vänzonen för att du inte har det självförtroende som behövs för att göra ett steg, då vill du fokusera på att bygga upp din självkänsla. Förresten — en dejtingcoach kan hjälpa dig med detta. Jag har coachat många män att vara mer självsäkra och självsäkra i sina dejtingliv så att de kan hitta kärlek, inte bara vänskap, med kvinnan i sina drömmar.

Så fort bostadsbeställningen slog till ändrades dejtingspelet. Kanske har du trötthet på Zoom-datum eller så bestämmer du nu vem du ska dejta baserat på vaccinationsstatus. Men det som händer i världen behöver inte skada ditt kärleksliv. I själva verket kan det till och med vara fördelaktigt. Till exempel innebar dejting under en pandemi att fokusera på en känslomässig anknytning först, eftersom den fysiska anslutningen och spänningen i ett nytt förhållande inte är möjlig. Du fick veta vem någon var utan att lägga tid och energi på att dejta. Du lärde dig att bygga långsammare kontakter (plus, det är mer förspel, du vet?) och att stanna hemma blev en möjlighet att lära känna andra människor med färre distraktioner. De senaste två åren har förändrat oss på många sätt, och sättet du dejtar (och prioriterar vad du vill) kan vara ett av dem. Omvärdera vad du letar efter och hur du vill dejta baserat på de lärdomar du har lärt dig.

Behandla varje dejt som om den är speciell: Okej, vi vet. Inte varje dejt kommer att innehålla gnistor och fyrverkerier. Ibland är det helt enkelt tråkigt eller vad du trodde skulle bli en bra match visar sig vara en total sammandrabbning. Men det viktiga att komma ihåg är att varje enskild dejt oavsett resultatet är en möjlighet till tillväxt. Du skapar en koppling med en annan människa, trots allt, och det finns alltid något att lära och något att dela med sig av. Var nyfiken, ställ frågor, hitta egenskaper om den personen att uppskatta, och efter varje dejt, även duds. Ta en stund att inse hur upplevelsen bidrar till din självtillväxt.

Arbeta med dina kommunikationsförmåga. Särskilt i dessa dagar, där människor är mer upptagna än någonsin och har fler enheter att nås på, är kommunikationsförmåga det som kan få dig att sticka ut från mängden. Seriöst, underskatta inte hur mycket att skicka tillbaka sms till någon omedelbart eller ringa dem för att följa upp en dejt kan göra skillnad för att vinna över dem. Detta visar flera saker: att du är samvetsgrann, att du bryr dig och att du är pålitlig, vilket alla är mycket önskvärda egenskaper hos en partner.

Ett annat stort misstag som de flesta killar gör när de dejtar är att jaga kvinnor. Det är okej att uttrycka din önskan om en kvinna. Men om hon har sagt till dig att hon inte är intresserad och du fortsätter att tvinga dig själv på henne, är det en ohälsosam plats att vara på. Så här är grejen: Begär är inte så komplicerat. När en kvinna är intresserad av dig vill hon att du ska veta. Mest troligt kommer hon att göra sina egna rörelser på dig, även om hon inte säger det med ord. Att göra den långa utmattande jakten med kvinnor är därför sällan värt det. Om hon sa att hon inte vill ha dig, börja inte gå in hårdare. Svälj din stolthet och flytta till någon annan. De flesta män gör dessa misstag omedvetet. Vissa faller bara in i dem av osäkerhet eller rädsla för att bli avvisad. Oavsett anledning Om du vill uppgradera ditt dejtingliv och bygga en hälsosam relation för dig själv, sluta göra dessa misstag.