Pålitlig online dejting tips och tricks? Ett annat stort misstag som de flesta killar gör när de dejtar är att jaga kvinnor. Det är okej att uttrycka din önskan om en kvinna. Men om hon har sagt till dig att hon inte är intresserad och du fortsätter att tvinga dig själv på henne, är det en ohälsosam plats att vara på. Så här är grejen: Begär är inte så komplicerat. När en kvinna är intresserad av dig vill hon att du ska veta. Mest troligt kommer hon att göra sina egna rörelser på dig, även om hon inte säger det med ord. Att göra den långa utmattande jakten med kvinnor är därför sällan värt det. Om hon sa att hon inte vill ha dig, börja inte gå in hårdare. Svälj din stolthet och flytta till någon annan. De flesta män gör dessa misstag omedvetet. Vissa faller bara in i dem av osäkerhet eller rädsla för att bli avvisad. Oavsett anledning Om du vill uppgradera ditt dejtingliv och bygga en hälsosam relation för dig själv, sluta göra dessa misstag. Se extra detaljer på escortgoteborg.

Eftersom det kan vara väldigt utmanande att granska sig själv på det här sättet rekommenderar jag starkt att arbeta med en dejtingcoach. En opartisk tredje part kan inte bara hjälpa dig att identifiera vad ditt nuvarande bagage är och varför du fortfarande kämpar med det, utan också ge tydliga råd om vad du behöver göra för att ta dig förbi det. När nya kunder kommer till mig osäkra på varför de fortsätter att av misstag sabotera sina egna dejtingchanser, kan jag ofta berätta direkt vilket bagage som hamnar i deras väg. När du är redo att verkligen ta en ordentlig titt på dina destruktiva övertygelser och tankemönster, kan du börja ersätta dem med hälsosammare och positiva alternativ som kommer att göra dig till en mer attraktiv, känslomässigt stark och önskvärd partner.

Dejting lyfter fram våra största osäkerheter: Vi överanalyserar vad vi säger via text eller Tinder, provar 15 olika outfits innan en dejt och kanske till och med förväntar oss det värsta och förbereder oss på att bli spökade eller för att dejten ska gå dåligt. Låter bekant? För att bota pre-date ångest, försök visualisera den bästa versionen av dig själv. Är du självsäker, bekväm eller vänlig? Hur skulle den mest självsäkra du agera på detta datum? Vad skulle du ha på dig? Skulle du ens bry dig om vad du har på dig? Påminn dig själv om att du är fångsten som din dejt försöker imponera på, inte tvärtom. Även om du inte känner dig säker eller lugn, kan den enkla handlingen att visualisera ditt bästa jag hjälpa dig att slappna av och njuta av dejten istället för att komma i huvudet.

Narcissister och kontrollerande personligheter gillar ofta att låsa saker ASAP – eftersom de gillar att diktera takten, de trivs med spänningen att få dig att svimma över dem, och snabbspårande intimitet betyder att de får ut vad de vill ha ut av dig tidigare. Tyvärr, när du kommer in för djupt för snabbt, har du inte en chans att se vilka de verkligen är innan du begår dig. Sedan, efter tre månader, när du har ditt första argument, kan det bli kristallklart att de inte bara är helt annorlunda än personen som svepte upp dig utan förmodligen oförmögna att bilda ett hälsosamt band. Lektionen här? Långsamt och stadigt vinner loppet. Alla som är värda att vara med kommer att vara beredda att vänta på att dessa känslor växer. Genom att ta dig tid att dejta, ger du dig själv möjligheten att lära känna alla aspekter av den andra personen – inte bara de som de vill att du ska se – innan du fattar några beslut om din framtid.

Låt oss till exempel säga att du letar efter någon som är stabil och pålitlig. Eller så kanske du vill träffa någon som är tålmodig och lugn när det inte går som planerat. Kan du säga detsamma om dig själv? Ibland attraheras vi av människor att fylla våra “tomrum” så att säga – för att tillhandahålla allt vi saknar. Det är naturligt att ha några motsatta styrkor från din partner, men poängen är att du alltid bör arbeta med att äga alla de egenskaper du söker. På så sätt är du aldrig helt beroende av någon annan för att möta dina behov, och du kan se till att du alltid drar din egen vikt i en ge-och-ta-relation.

Många av oss har omfattande checklistor innan vi överväger att gå på en första dejt. Kanske vill du ha någon som är precis som dig, oavsett om det är intressen, religion eller bakgrund. Kanske tittar du inte två gånger på personer som har en viss dejtinghistoria, är över en viss ålder eller äger en katt (eftersom du är mycket mer en hundmänniska). Även om delade värderingar är avgörande och kompatibilitet ofta bestäms av likheter, försök att lära känna någon innan du gör antaganden baserat på dina förutsättningar. De enda “förutsättningar” du behöver är dina icke förhandlingsbara värderingar, som vänlighet, integritet och humor. Annars, basera åsikter på hur du känner, inte från en checklista. Var uppmärksam på personen framför dig och försök att inte projicera en berättelse eller tilldela egenskaper betydelse innan du ens känner personen. Ställ frågor och bry dig om varför någon är som den är innan du avgör om de är något för dig eller inte.

Be om förtydligande: Om din dejt gör en kommentar som du inte förstår, le och be dem artigt om en förklaring. Ibland använder jag humor för att göra detta, “Utbilda mig, kan du förklara, jag förstår verkligen inte?” Det ger din dejt en chans att utveckla ämnet samtidigt som du får chansen att bättre förstå deras värderingar, perspektiv på livet, intresse och en hel del andra viktiga faktorer samtidigt som du lär känna någon ute i dejtingvildmarken.