Webtárhely webszolgáltatások? Az IoT előnyeinek kihasználásához szükség van a felhőre, amely elemzi ezeket az adatokat, és meglátásokat tesz belőlük. Egy intelligens közlekedési rendszer például képes egy egész terület forgalmi viszonyait nyomon követni, felfedezni, hogy hol merülnek fel problémák, és a mesterséges intelligencia segítségével gyorsan átirányítani vagy lelassítani a járműveket, hogy megelőzze a fennakadást. Az ilyen jellegű beavatkozás szinte lehetetlen lenne a felhő képességei nélkül.

Milyen védelem van a hackerek ellen? Szervereinken futó szolgáltatások DDOS védelemmel rendelkeznek, de ezen felül ModSecurity eszköztárának segítségével a támadó jellegű próbálkozásokat is blokkoljuk. Ezen felül rendszeresen végzünk vírus és malware keresést a fájlokban. cPanel tárhely: Hagyományos osztott webtárhely cPanel kezelőfelülettel. Minden egyben megoldás, gyors processzor és ultragyors NVMe tárolóval a sebességért! Fedezze fel még többet információ ezen a webhelyen Email tárhely. Automatizáció: Mottónk az automatizálás. Önkiszolgáló Ügyfélportálunkon a felmerűlő feladatok nagy részét könnyedén elvégezheted.

Itt látható, hogy a .dev, a .club és a .tech az új gTLD-k, amelyeknél a legmagasabb a gyakran látogatott domainek aránya. Az e-kereskedelemhez kapcsolódó új gTLD-k, mint például a .store és a .shop szintén viszonylag magas arányt mutatnak a közepes és magas forgalmi indexű domainek között. Ahogy a fenti eredmények alapján várható volt, a .icu és a .buzz domainek között a legalacsonyabb a közepes és magas látogatottságú domainek aránya.

Nem is olyan régen a megfelelő TLD kiválasztása még viszonylag egyszerű volt, mivel nem sok közül lehetett választani. Ma már azonban sokkal több van, és folyamatosan újabbakkal bővül a választék. A jó hír az, hogy ezek közül sok kulcsszó alapú, ami azt jelenti, hogy a domainnév első részében kevesebb kulcsszót kell használni. Néhány példa az új TLD-kre: .shop, .restaurant és .photos. Gyakori gyakorlat, hogy a cégek hírnevük védelme érdekében több TDL-t is regisztráltatnak a márkanevükhöz kapcsolódóan.

Amint azt el tudja képzelni, ez rendkívül rossz hír a legtöbb internetfelhasználó számára, és hihetetlenül jó hír azoknak, akik kihasználják őket. Ennek orvoslására a HTTP egy új típusát vezették be, a HTTPS-t, ahol az utolsó “S” a “biztonságos” szót jelenti. Ez a HTTP-típus titkosítja az információkat, így sokkal nehezebbé teszi, hogy bárki is belehallgasson, hogy úgy mondjam. Jelenleg egyre ritkábban találkozhatunk a “sima” HTTP-nek nevezett weboldalakkal, mivel az elmúlt néhány évben szinte minden említésre méltó webhely átállt a HTTPS-re. Vannak olyanok, amelyek – az oldal tulajdonosától függően eltérő okokból – ellenálltak ennek a váltásnak. Ezeket érdemes elkerülni, vagy legalábbis VPN-t használni az érzékeny információk védelmére. Mindezek mellett, bár a HTTPS mindenképpen létfontosságú frissítés, ez még mindig csak az eredeti megoldás foltozása. A HTTP az internetet a kezdetek óta működteti, és kétséges, hogy ez egyhamar megváltozik. Olvassa el további információ ezen a webhelyen awh.hu.